Nieuws

Nieuwe versie bestelapp

Er is een nieuwe versie van onze bestelapp beschikbaar. De oude versie is nog wel bruikbaar, maar de informatie op de oude app wordt niet meer vernieuwd.

Blader door de structuur, of zoek met behulp van de zoekfunctionaliteit binnen ons gehele paint- en non-paint assortiment - van grondverf tot hoogwaardige aflak en van schuurpapier tot patentpuntkwasten. Door de specifieke opzet van onze artikelstructuur zijn de artikelen eenvoudig te vinden.

Van ieder artikel zijn - mits aangeleverd door de fabrikant - een afbeelding en de belangrijkste kenmerken inzichtelijk. Ook het productinformatieblad van het artikel, en het door de overheid vereiste veiligheidsinformatieblad zijn in een handomdraai inzichtelijk.

Met behulp van de scanfunctionaliteit kunt u een product wat u reeds in bezit heeft eenvoudig nogmaals bestellen. Heeft u een klein magazijn dan is dit een ideale tool om uw voorraad mee aan te vullen, eventueel met behulp van door ons verstrekte barcodekaartjes.

U kunt in de app uw eigen favorieten aanmaken, of deze door ons in laten lezen aan de hand van uw bestelgeschiedenis. Blader door eerder bestelde apporders en gebruik daarbij uw eigen referentie. Op deze manier is het gemakkelijk een herhalingsorder te plaatsen.

Heeft u meerdere schilders in dienst, dan kunt u middels onze orderbevestiging - welke naar een centraal adres gemaild kan worden - deze bestellingen in de gaten houden. U kunt ervoor kiezen om uw bestellingen bij een van onze Service Centers op te halen, of deze door ons op uw eigen adres of op het project waar u op dat moment bezig bent af te laten leveren.

Meer informatie of een inlogcode? Neem dan contact op met onze verkoop binnendienst via verkoop @felixverfgroep.nl

Download
No items found.
© Felix Verfgroep. All rights reserved